Kies je verzekering en bereken je bijdrage.Dokters van de Wereld

Samen met 15 andere delegaties komen wij in binnen- en buitenland op voor het universele recht op gezondheid, met als belangrijkste speerpunt, toegang tot gezondheidszorg voor mensen die hiervan uitgesloten zijn.
» Meer informatie...


FC Oss

FC Oss is een betaald voetbal organisatie die veel waarde hecht aan haar positie in de samenleving. De aandacht die het voetbal tegenwoordig krijgt, zorgt ervoor dat een betaald voetbal organisatie invloed kan uitoefenen op haar omgeving.
» Meer informatie...


Fonds Slachtofferhulp

Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers. Het is onze opdracht om de positie van slachtoffers te verbeteren; voor ieder slachtoffer de juiste hulp.
» Meer informatie...


Groot Nederlands Mannenkoor

Het Groot Nederlands Mannen Koor (GNMK) is in 2000 opgericht als project koor. Inmiddels hebben zij de status van definitief koor. De naam zegt het al en behoort tot één van de grootste koren in ons land met inmiddels 160 enthousiaste zangers.
» Meer informatie...


Hulp Oost Europa

Het doel van stichting Hulp Oost-Europa is het verlenen van geestelijke en materiele hulp aan kerken en personen in Oost-Europa.
» Meer informatie...

Mijn goede doel aanmelden

Nu aanmelden

Zoeken