Eindelijk écht goed verzekerd.

Mijn naam is Michel van der Neut en ik ben als schadebehandelaar werkzaam bij VoorElkaar.nl.

Toen ik op de hoogte werd gebracht van het concept van VoorElkaar.nl en de gedachte erachter was ik direct enthousiast. En dan wordt je ook nog gevraagd om mee te werken aan het concept! Geweldig!

Waarom? Ik vind dat we als samenleving de verbinding met elkaar aan het verliezen zijn en vaak meer oog hebben voor het klinische en zakelijke, dan voor datgeen wat voor mij echt belangrijk is; de mens en haar omgeving. Dan ben ik verheugd dat VoorElkaar.nl als verzekeraar haar oprechte verantwoordelijkheid neemt, door juist die bindende factor te zijn tussen haar klanten en goede doelen. Je bent bij VoorElkaar.nl goed verzekerd tegen een prima premie en VoorElkaar.nl doneert uit eigen zak aan een goed doel wat je zelf kan bepalen! Dat vind ik echt top!

Bij VoorElkaar.nl ben je verzekerd van maatschappelijke betrokkenheid! Dat geeft mij als medewerker en als mens een goed gevoel en ik ben blij hier een steentje aan bij te morgen dragen.

michel Michel van der Neut

Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie


Voedselbank Capelle aan den IJssel

Voedselbank Capelle aan den IJssel

De voedselbank-organisatie bestaat al heel lang in Capelle.

» Meer informatie


Natuur en Milieu Stichting

Natuur en Milieu Stichting

Stichting Natuur en Milieu werkt met hart en ziel aan een mooi landschap, een rijke natuur en een gezond milieu.

» Meer informatie


Energy4all

Energy4all

“De missie van Stichting Energy4All is het verwerven van zo veel mogelijk financiële middelen om het onderzoek naar effectieve behandeling van energiestofwisselingsziekten te versnellen en te bevorderen.”

» Meer informatie