VoorElkaar.nl werkt samen met Glasgarage.

Heb jij je autoverzekering bij VoorElkaar.nl?

Onze dienstverlening is alweer verder verbeterd. Door de samenwerking met Glasgarage wordt je bij glasschade snel geholpen. Of het nu gaat om een beschadiging van uw voorruit of een kapotte zijruit de Glasgarage staat met zijn meer van 130 vestigingen en 70 mobiele teams voor je klaar.Ben je onverhoopt niet tegen ruitschade verzekerd ook dan kan Glasgarage je toch helpen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

De Glasgarage verwerkt al haar afval milieuvriendelijk. Het glas wordt netjes gerecycled en de folie-laag wordt verwerkt in o.a. vloeren voor sportzalen. Alle monteurs zijn gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van kwaliteit ook in de montage. De samenwerking met Glasgarage past dan ook volledig in het profiel van VoorElkaar.nl De Glasgarage.

Heb je ruitschade aan je voertuig en heb je één of meer producten bij VoorElkaar.nl. neem dan contact met ons op of ga naar glasgarage.nl. Ook hier helpt jouw premie.
ve Redactie VoorElkaar.nl

Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie


Voedselbank Capelle aan den IJssel

Voedselbank Capelle aan den IJssel

De voedselbank-organisatie bestaat al heel lang in Capelle.

» Meer informatie


Natuur en Milieu Stichting

Natuur en Milieu Stichting

Stichting Natuur en Milieu werkt met hart en ziel aan een mooi landschap, een rijke natuur en een gezond milieu.

» Meer informatie


Energy4all

Energy4all

“De missie van Stichting Energy4All is het verwerven van zo veel mogelijk financiële middelen om het onderzoek naar effectieve behandeling van energiestofwisselingsziekten te versnellen en te bevorderen.”

» Meer informatie